12 zakken Pini Kay briketten (import)

De Pini Kay briketten (import) worden geproduceerd van beuken- en eikenhout. Deze houtbriketten geven snel heel veel warmte af en hebben een mooi vlammenspel.

€ 99,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PB17202_12

Houtsoort: De Pini Kay briketten (import) geven snel heel veel warmte af. De houtbriketten hebben een gat in het midden. Dit gat trekt het zuurstof door de briket heen wat een mooi vlammenspel tot gevolg heeft. Hierdoor wordt er meer rendement gegenereerd dan bij een houtblok. De Pini Kay briketten zijn gemaakt van harde houtsoorten, namelijk beuken- en eikenhout. Zaagsel en houtsnippers worden onder hoge druk geperst tot hoogwaardige en duurzame houtbriketten. Tijdens het productieproces worden geen chemicaliën toegevoegd. De productie vindt plaats in Oekraïne. Hierdoor zijn de houtbriketten iets goekoper dan de Pini Kay briketten (Nederlands).

Levering: Leveringen boven de €20 worden gratis geleverd. Besteld u voor 16:00, dan wordt uw zending de volgende werkdag geleverd. Wenst u een anderen leverdag? Dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. Bent u niet thuis op het moment van levering? Laat ons dan tijdig weten waar wij de pallet mogen plaatsen.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:12 zakken Pini Kay briketten (import)
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
click here