mix berk essen haardhout 2 kuub

Mix Berk Essen halve pallet

Berken haardhout hele pallet 2e keus

Zacht houtsoort, brandt wat sneller, een hoog rendement. Zeker voor de kleine en middel grote openhaard, mooie vlammen. 2e keus, net zo droog, maar ziet er wat minder mooi uit.

Normale prijs € 299,00 Speciale prijs € 265,00
Op voorraad
SKU
berk2m3B

2e keus: hetzelfde als de normale berkenhout hele pallet, alleen ziet het er een beetje minder mooi uit, doordat het in de sneeuw heeft gestaan. Verder goed droog en meteen te stoken. Beperkt beschikbaar, op = op.

Berken haardhout is een zachtere houtsoort en is makkelijk te stoken. Door de bekende witte schors is het berken openhaardhout snel aan te steken. Het vlammespel is mooi. En voor wie dat belangrijk vindt: het hoge warmterendement. De vochtigheid van ons ovengedroogde berken openhaardhout ligt onder de 20% . De stookwaarde bedraagt liefst 6.8 GJ/m3. Berken is dan ook een graag geziene gast in stookkachels, schouwen en de middel grote open haarden.

Berkenhout : met zorg gekloofd, ovengedroogd en strak gestapeld op pallets 2 kuub gestapeld wat ongeveer overeenkomt met 3.5 m3 los gestort

Afmeting: 200 * 85 * 120 cm

Prijs: de laagste van Nederland.

Levertijd: vandaag vóór 17:00 uur besteld is de volgende werkdag stoken. Of dag naar wens.

Gratis bezorging. Bent u niet thuis dan zetten we de pallet(s) op uw oprit, of plek die u kunt aangeven bij de opmerking bij het afrekenen

Briketten: kent u onze speciale hoog rendement (HR) houtbriketten al?

Meer informatie
Gezelligheid 8
Rendement 8
Afmeting (H*B*D) 200 * 120 * 85 cm
Vochtigheidspercentage onder de 20%
Lengte blokken 25 a 28 cm
Doorsnede blokken 5 tot 15 cm
Inhoud incl. pallet 2.0 kuub
Gewicht 800 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Berken haardhout hele pallet 2e keus
Uw waardering
click here