Eiken haardhout hele pallet

Eiken haardhout hele pallet

Eikenhaardhout halve pallet B-keus

Eikenhout is ideaal voor de grote houtkachel en de grote openhaarden. Het brandt lang en geeft een mooi vlammen spel. Het rendement is erg hoog en geeft veel warmte en brandt lang. Een klassieker. Gratis levering in heel Nederland. Het betreft hier een B-keuze pallet van 1.2 kuub niet zo strak gestapeld, wel met een kop. Ovengedroogd, super droog <17% Op = OP

 

Normale prijs € 205,00 Speciale prijs € 145,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
eik1bkeus

Eikenhout is eigenlijk de standaard. Eiken haardhout is het meest populaire brandhout voor in schouw, open haard of hout kachel. Brandt mooi traag, heeft een uitmuntend warmte rendement en zorgt voor een levendig, niet spattend vlammenspel. De vochtigheid van ons ovengedroogde eiken openhaardhout is onder de 17% en kent een stookwaarde van 8,6 GJ/m3. Ga er maar eens lekker voor zitten, uw eiken vuur onthaast.

Het hout is te vochtig geweest en daarom niet meer mooi om te zien. Het is nog een keer extra in de oven geweest en nu heel erg droog, vocht pertcentage <17% Het zit in een 1.2 kuub box met een kop erop, niet zo strak gestapeld.

OP = OP

Houtsoort: Eikenhout haardhout, met zorg gekloofd, gedroogd in stukken van ca. 25 cm en strak gestapeld op een handzame pallet.

Ovengedroogd: Het hout is ovengedroogd, dus direct te stoken.

Afmetingen: 125 breed * 85  diep * 115 hoog (cm)

Hoeveelheid: Wij leveren per 1.2  kuub  plus kop (incl. pallet) eiken openhaardhout.

Prijs: Zeer scherp

Levertijd: Vandaag vóór 17:00 uur besteld is de volgende werkdag al stoken of op dag naar wens.

Bezorging: Gratis, door heel Nederland. Bent u niet thuis dan zetten wij de pallet(s) op uw oprit

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eikenhaardhout halve pallet B-keus
Uw waardering
click here