Halve pallet ovengedroogd essen openhaardhout

Halve pallet ovengedroogd essen openhaardhout

Pallet ovengedroogd beuken haardhout

Pallet ovengedroogd beuken haardhout

Pallet ovengedroogd berken/essen mix

Rating:
80 % of 100
Normale prijs € 549,00 Speciale prijs € 529,00

De berken/essen mix is een mix van een zachte en middel harde houtsoort, waardoor het makkelijk maar ook lang brandt. Hierdoor is het geschikt voor iedere kachel en/of haard. Berkenhout is een zachte houtsoort waardoor het makkelijk en snel brand. Essenhout is een middelharde houtsoort met een lange en trage verbrading. Deze comibinatie zorgt voor een mooi smeulend vuurtje.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
GE13100

Houtsoort: De berken/essen mix is zeer geschikt voor iedere kachel en/of haard en kan met 3 tot 5 blokken gestookt worden. Gemengd haardhout is ideaal om te stoken. Door eerst het berkenhout te stoken wordt er in een korte tijd veel rendement gegenereerd. Door hier essenhout op te gooien, blijft het vuur lang smeulen. De berken/essen mix is ovengedroogd en heeft een vochtigheidspercentage van minder dan 20%. Hierdoor is het direct stookbaar.

Levering: Leveringen boven de €20 worden gratis geleverd. Besteld u voor 16:00, dan wordt uw zending de volgende werkdag geleverd. Wenst u een anderen leverdag? Dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. Bent u niet thuis op het moment van levering? Laat ons dan tijdig weten waar wij de pallet mogen plaatsen.

Meer informatie
Gezelligheid 8.5
Rendement 8.5
Afmeting (L*B*H) 120 x 80 x 200 cm
Vochtigheidspercentage onder de 20%
Lengte blokken 25 cm
Doorsnede blokken 8 tot 15 cm
Inhoud incl. pallet 1.8 m3
Gewicht 900 kg
Schrijf je eigen review
Je reviewt:Pallet ovengedroogd berken/essen mix
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!