Haardhout kopen in Alkmaar

Wanneer u op zoek bent naar een haardhout verkooppunt in Alkmaar en omgeving dan bent u bij De Haardhout Handelaar aan het juiste adres. Wij leveren openhaardhout van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al ons haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20% en kan daardoor meteen gestookt worden, dit ten opzichte van hout met een hoger vochtgehalte, welke eerst nog moet drogen. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen schimmels en ongedierte en zorgt het voor minder rook bij het branden.

Voordelig haardhout kopen in Alkmaar

Bij De Haardhout Handelaar in Alkmaar bieden we oven gedroogd haardhout tegen een scherpe prijs. Het haardhout kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kunt u betalen met iDeal, handmatige overboeking, creditcard of rembours. Uw bestelling wordt de volgende werkdag al bezorgd op uw adres in Alkmaar. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid bij uw openhaard!

Gemakkelijk haardhout bestellen

Het bestellen van haardhout was nog nooit zo makkelijk als bij De Haardhout Handelaar in Alkmaar. Kies voor beuken, eiken, essen, berken of een mix van deze soorten haardhout. U kunt hierbij kiezen voor een kist van 1 kuub of een kist van 2 kuub. Plaats uw bestelling en geef aan welke dag uw bestelling in Alkmaar geleverd moet worden. We bezorgen altijd gratis. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

click here