Openhaardhout kopen in Alphen aan de Rijn

Bent u op zoek naar openhaardhout in Alphen aan de Rijn of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bestel gemakkelijk uw openhaardhout en krijg het de volgende werkdag al gratis thuisbezorgd. Maak uw bestelling compleet met openhaardhout aanmaakhoutjes en aanmaakblokjes. En geniet de volgende werkdag nog de warmte en gezelligheid van uw brandende kachel dankzij ons gedroogde openhaardhout in Alphen aan de Rijn.

Groot assortiment openhaardhout

Bij De Haardhout Handelaar hebben we heel veel soorten haardhout in Alphen aan de Rijn. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Plaats nu uw bestelling en het wordt de volgende werkdag nog gratis thuisbezorgd!

Haardhout Alphen aan de Rijn

Ons openhaardhout in Alphen aan de Rijn is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat. Ook is het haardhout milieuvriendelijk. Daarbij zorgen we er altijd voor dat we in Alphen aan de Rijn goedkoop haardhout aanbieden in vergelijking met andere aanbieders. Goedkoop haardhout bestellen in doet u dus via onze webshop!

click here