Haardhout kopen in Amersfoort

Wanneer u in Amersfoort of omgeving woont dan kunt u ook bij ons uw ovengedroogd haardhout kopen. Wij leveren alleen maar kwalitatief goed haardhout met een maximaaal vochtpercentage van 20 procent. 

Ovengedroogd haardhout Amersfoort

Al ons openhaardhout is ovengedroogd, dit betekent dat het hout gedurende een aantal dagen in de oven is geweest met hoge temperaturen. Hierdoor verdampt al het vocht. Wanneer het vochtpercentage ruim onder de 20 procent is dan gaat het hout er pas uit. U kunt nu ook in Amersfoort genieten van ons haardhout.

Voordelen van ons ovengedroogd hout:geen rook

  • meteeen te stoken
  • geen schimmels
  • geen ongedierte
  • beter voor het millieu
  • strak getapeld in pallet

 

Haardhout bezorgen in Amersfoort

Wij bezorgen ons openhaardhout ook In Amersfoort. Of u nu in het centrum woont of in de omgeving van Amersfoort, wij komen bij u thuis voor uw haardhout bezorging. Wanneer u voor 17 uur besteld, dan heeft u het haardhout al de volgende werkdag in huis. Op zaterdag leveren wij niet.

Haardhout prijzen in Amersfoort

Onze prijzen zijn scherp vergeleken met de andere leveranciers van ovengedroogd haardhout. Dit kunnen wij doen, omdat wij een goede logistiek hebben en een goed geautomatiseerde webshop, waardoor er weinig onnodige handelingen hoeven te worden verricht.

click here