Openhaardhout kopen in Amsterdam

De Haardhout Handelaar levert uitsluitend ovengedroogd openhaardhout strak gestapeld in kisten van 1 kuub of in kisten van 2 kuub. Dit doen we ook in Amsterdam en omgeving. Wij hebben ondertussen al aan duizenden tevreden klanten, die elk jaar weer terug komen voor ons kwaliteit haardhout. U kunt bestellen via de webshop, daar kunt u aangeven wat u nodig heeft, welke dag het geleverd wilt worden en u kunt afrekenen met ideal, overboeking, creditcard. Graag zien wij uw bestelling tegemoet.

Haardhout prijzen in Amsterdam

Onze prijzen zijn bijzonder scherp, dit komt doordat wij onze logistiek goed op orde hebben en niet werken met een duur kantoor en dure opslagplaatsen. Kijk bij de de haardhout produkten voor de laatste prijzen en vergelijk met anderen. Uw keuze is dan snel gemaakt, vele gingen uw voor. Kijk hier voor het openhaardhout overzicht.

Waarom openhaardhout kopen bij De Haardhout Handelaar in Amsterdam?

Wij leveren uitsluitend direct te stoken ovengedroogd open haard hout. Altijd strak gestapeld in kisten van 1 of 2 kuub. Levering vanuit voorraad, dus de volgende werkdag al in huis.

Haardhout gedroogd in Amsterdam

U woont in Amsterdam of  omgeving U wilt direct kunnen stoken, zonder dat de schoorsteen veel rookt en de lucht vervuilt. U kunt dan uw haardhout bij ons bestellen, want ons hout is gegarandeerd droog doordat het hout in een droogkamer wordt verwarmd, waardoor al het vocht verdampt. Het openhaardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%. Nat hout heeft een vochtpercentage tot 50%. Een ander voordeel is dat al het hout  ongedierte en schimmels vrij is.U hoeft nu nog alleen maar te genieten van uw openhaard.

click here