Haardhout kopen in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een openhaardhout verkooppunt in Apeldoorn? Kom dan naar De Haardhout Handelaar in Apeldoorn! Wij bieden oven gedroogd haardhout tegen een scherpe prijs. Het openhaardhout kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kunt u betalen met iDeal, handmatige overboeking, creditcard of rembours. Uw bestelling wordt de volgende werkdag al bezorgd op uw adres in Apeldoorn. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid bij uw openhaard!

Openhaard hout bestellen

Wij leveren openhaardhout in Apeldoorn van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestel uw haardhout eenvoudig via onze webshop. Wij leveren uit voorraad, dus u heeft uw bestelling altijd snel in huis. Al ons haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%, hierdoor zal het hout niet teveel rook veroorzaken. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen schimmels en ongedierte en is het milieuvriendelijk haardhout.

Gemakkelijk haardhout bestellen

Het bestellen van haardhout in Apeldoorn was nog nooit zo makkelijk. Kies voor eiken, essen, berken, beuken, elsen of een mix van deze soorten openhaardhout. U kunt hierbij kiezen voor een kist van 1 kuub of een kist van 2 kuub. Plaats uw bestelling en geef aan welke dag uw bestelling geleverd moet worden. Voor u het weet geniet u van de brandende openhaard!

click here