Haardhout in Delft

Ook in Delft kunt u voor haardhout en andere openhaard benodigdheden terecht bij De Haardhout Handelaar. Met ons haardhout van uitstekende kwaliteit hebben we al zeer vele vaste klanten. Zij genieten dankzij ons openhaardhout van de gezelligheid en warmte van hun brandende kachel. Wilt jij ook haardhout bestellen in Delft? Doe dat snel en eenvoudig in onze webshop!

Groot assortiment openhaardhout

Bij De Haardhout Handelaar hebben we heel veel soorten haardhout in Delft. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Plaats nu uw bestelling en het wordt de volgende werkdag nog gratis thuisbezorgd!

Uitstekende kwaliteit openhaard hout

Voor uitstekende kwaliteit openhaard hout kunt u terecht bij De Haardhout Handelaar in Delft. Al ons gedroogde haardhout is afkomstig van de Baltische Staten en wordt op verantwoorde wijze verbouwd en geproduceerd. Ons haardhout is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat en het is milieuvriendelijk haardhout. Daarbij brandt het gedroogde haardhout langer dan haardhout met een hoger vochtpercentage.

click here