Openhaardhout kopen in Dordrecht

Om uw kachel te laten branden heeft u haardhout nodig. Ook in Dordrecht besteld u haardhout gemakkelijk en snel via onze webshop. We hebben onder andere berkenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Kies bij een speksteenkachel bijvoorbeeld voor berken of essen openhaardhout en wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze.

Goedkoop Openhaardhout

Ook in Dordrecht kunt u bij ons terecht voor goedkoop openhaard hout. Wij zorgen altijd voor een scherpe prijs en bezorgen gratis. Goedkoop haardhout koopt u dus bij De Haardhout Handelaar in Dordrecht. Plaats gemakkelijk en snel uw bestelling in onze webshop en betaal met iDeal, overboeking, creditcard of rembours. Wanneer u voor 17.00 uur besteld heeft u uw haardhout de volgende dag nog in huis.

Kwaliteits openhaardhout in Dordrecht

Ons openhaardhout in Dordrecht is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat. Ook is het haardhout milieuvriendelijk en heeft het een langere brandtijd. Daarbij zorgen we er altijd voor dat we in Dordrecht goedkoop haardhout aanbieden in vergelijking met andere aanbieders. Kwaliteits haardhout bestellen in doet u dus via onze webshop!

click here