Haardhout kopen in Ede

Haardhout kopen in Ede of omgeving? Dat kan bij De Haardhout Handelaar! Uw kachel geeft snel weer warmte en gezelligheid met ons gedroogde haardhout van uitstekende kwaliteit. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment aan beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout of een mix van deze verschillende soorten haardhout en plaats uw bestelling. Uw haardhout wordt de volgende werkdag nog geleverd!

Kwaliteit openhaardhout in Ede

Ons openhaardhout in Ede is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat. Ook is het haardhout milieuvriendelijk en heeft het een langere brandtijd. We hebben veel verschillende soorten haardhout en u kunt zelf een keuze maken wat voor openhaard hout u het liefste wilt. Haardhout bestellen in Ede doe je dus bij ons!

Goedkoop Haardhout bestellen

Goedkoop haardhout bestellen in Ede? Dat kan op onze webshop! Wij zorgen er altijd voor dat we goedkoop haardhout aanbieden in vergelijking met andere aanbieders. Naast openhaard hout verkopen we ook houtbriketten, aanmaakblokjes en meer. Bestel gemakkelijk al uw openhaard producten bij ons voor een warm en gezellig huis. Goedkoop haardhout bestellen in Ede doet u dus bij De Haardhout Handelaar.

click here