Haardhout kopen in Eindhoven

Haardhout, houtbriketten of houtpellets, wij hebben het allemaal voor u. Wij leveren ook in Eindhoven en omgeving. Al het openhaardhout is ovengedroogd, dat betekent direct stoken, zonder rook, ook in Eindhoven. Voor 17:00 is al de volgende werkdag stoken.

Haardhout is al sinds dag en dauw erg geliefd onder liefhebbers van kachels en haarden, maar ook sinds korte tijd zijn meer partijen geïnteresseerd in dit materiaal. Steeds meer instellingen ontdekken de voordelen van een kachel. Zo zijn sinds korte tijd cafés, hotels en restaurants vaste klant bij haardhout handelaren. Dit komt doordat kachels een gezellige sfeer in de ruimte brengen. Bovendien warmt een kachel de ruimte ook op. Twee vliegen in één klap dus!

Haardhout is dus erg gewild, omdat op die manier de kachel brandende gehouden kan worden! Wie wil er nu geen brandende kachel hebben tijdens een gezellig avondje thuis of romantische diner in een luxe restaurant? Met de haardhouthandelaar kunnen al deze wensen verwezenlijkt worden!

click here