Openhaardhout kopen in Emmen

Wilt u in Emmen haardhout kopen? Voor het kopen van openhaardhout in Emmen en omgeving kunt u terecht bij De Haardhout Handelaar. Via onze webshop bestelt u eenvoudig 1 of 2 kuub gedroogd haardhout. Hierna hoeft u alleen nog maar genieten van uw brandende openhaard! Ons haardhout beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt gratis bij u thuisbezorgd. Daarbij geven we stookgarantie op ons gedroogde haardhout.

Goedkoop haardhout Emmen

Goedkoop haardhout kopen in Emmen doe je bij De Haardhout Handelaar. Plaats je bestelling en het haardhout wordt de volgende dag nog gratis geleverd. Wil je liever dat je bestelling op een andere dag geleverd wordt? Geef dit dan aan in het bestelproces. Kies uw favoriete houtsoort en plaats uw bestelling. Al ons haardhout wordt gekloofd in handige formaten, zodat u het hout direct kunt gebruiken. Wanneer u uw bestelling voor 17.00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag nog gratis geleverd. Haardhout kopen is dus nog nooit zo makkelijk geweest!

Uitstekende kwaliteit gedroogd haardhout

Haardhout kopen in Emmen kan bij De Haardhout Handelaar met de beste kwaliteit. Het haardhout wordt in een droogkamer verwarmd, waardoor al het vocht verdampt. Ons haardhout bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt voor veel minder rook bij het branden, het is milieuvriendelijker en CO2 neutraal. Daarnaast zorgt het drogen van het haardhout ervoor dat het hout vrij is van schimmels, bacteriën en ongedierte en het haardhout zal langer branden dan hout met een hoger vochtpercentage.

click here