Openhaard hout kopen in Enschede

Heeft u een openhaard of houtkachel? U kan dan bij ons ovengedroogd haardhout kopen. Wij leveren ook in Emmen en omgeving, besteld u voor 17:00 uur dan heeft u het al de volgende werkdag in huis. Al het hout is ovengedroogd, wat betekent dat u direct kunt stoken, zonder rook

Gemakkelijk haardhout bestellen in Enschede

Bestel gemakkelijk uw gedroogde haardhout in Enschede via onze webshop. Uw bestelling wordt de volgende dag al geleverd en de bezorging is altijd gratis. Naast haardhout en briketten verkoopt De Haardhout Handelaar ook andere openhaard accessoires zoals aanmaakhoutjes en aanmaakblokjes. Voor het complete assortiment aan openhaard artikelen in Enschede kunt u dus bij ons terecht!

Goedkoop haardhout

Bij De Openhaart Handelaar bestelt u openhaard hout in Enschede met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons haardhout is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels bevat en het is milieuvriendelijk haardhout. Goed haardhout bestellen in Enschede doet u dus via onze webshop!

click here