Haardhout kopen in Groningen

Ook in Groningen en omgeving levert de haardhout handelaar ovengedroogd openhaardhout. De haardhouthandelaar is dé specialist voor alle brandstoffen voor de haard en houtkachel. Wanneer u voor 17:00 uur besteld, dan leveren wij ook in Groningen de volgende werkdag het hout. Al het hout is ovengedroogd, dus direct te stoken zonder rook.

Wat is er fijner dan producten bestellen bij een bedrijf dat goedkoop hoogwaardige producten verkoopt? Daarbij komt ook nog dat de webshop het ‘thuiswinkel waarborg’ keurmerk heeft. En alsof het niet meer mooier kan, blijkt het ook dat de haardhouthandelaar snel de producten levert. Klanten die namelijk voor 16.00 uur hun producten kopen, krijgen deze al de volgende opgestuurd! ‘Lang wachten’ staat dus niet in het woordenboek van dit bedrijf.

Ook kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel. Al de producten die zij verkopen zijn namelijk uiterst zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben dus stuk voor stuk een hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de kachel langer blijft branden. Iedereen heeft dus veel meer plezier van de producten van de haardhouthandelaar! 

click here