Openhaardhout Hilversum

De warmte en het licht van een openhaard of vuurkorf brengen veel gezelligheid, maar daar heeft u natuurlijk wel haardhout voor nodig. Bent u op zoek naar haardhout in Hilversum of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij De Haardhout Handelaar. Hier vindt u ovengedroogd haardhout voor Hilversum van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. Voor 17:00 uur besteld, dan kunt u al de volgende werkdag stoken.

Groot assortiment haardhout

De Haardhout Handelaar heeft een enorm assortiment haardhout in Hilversum. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Voor een mooi vlammenspel kiest u voor berkenhout. Alle soorten openhaardhout zijn verkrijgbaar op pallets van 1 of 2 kuub.

Goedkoop haardhout Hilversum

Wanneer u zoekt naar goedkoop haardhout in Hilversum kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen in onze webshop. Het haardhout wordt dan de volgende werkdag nog gratis bij u thuisbezorgd. Ons gedroogde haardhout beschikt over een uitstekende kwaliteit en zal langer branden dan haardhout met een hoger vochtpercentagep. Wij leveren ons haardhout in Hilversum op praktische formaten, strak gestapeld op pallets.

click here