Haardhout kopen in Houten

Bij De Haardhout Handelaar hebben we een groot assortiment haardhout ook voor Houten en omgeving. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Voor een mooi vlammenspel kiest u voor berkenhout, maar wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Alle soorten openhaardhout zijn verkrijgbaar op pallets van 1 of 2 kuub.

Openhaardhout bestellen Houten

Om te genieten van de warmte van uw openhaard heeft u haardhout nodig. Dit besteld u gemakkelijk bij ons. Plaats uw bestellen voor haardhout in Houten en het wordt de volgende werkdag nog gratis bij u thuisbezorgd. Hierna hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid die een brandende openhaard of vuurkorf met zich meebrengt.

Milieuvriendelijk haardhout

Zoekt u milieuvriendelijk haardhout in Houten? Ons hout wordt milieuvriendelijk verbouwd en geoogst in de Baltische Staten. Het haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%, waardoor het langer kan branden dan hout met een hoger vochtgehalte. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen bacteriën, ongedierte en schimmels en komt er minder rook vrij bij het branden.

click here