Haardhout kopen in Kampen

In Kampen haardhout bestellen kan bij De Haardhout Handelaar. Wij hebben een groot assortiment aan ovengedroogd haardhout tegen een scherpe prijs. We houden de concurrentie in de omgeving van Kampen nauwlettend in de gaten en zorgen er altijd voor dat we net wat scherper geprijsd zijn. Bij ons vindt u dus goedkoop haardhout van uitstekende kwaliteit.

Milieuvriendelijk haardhout kopen

Wij leveren openhaardhout in Kampen van uitstekende kwaliteit. Ons stookhout wordt milieuvriendelijk verbouwd en geoogst in de Baltische Staten. Het haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%, waardoor het langer kan branden dan hout met een hoger vochtgehalte. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen bacteriën, ongedierte en schimmels en komt er minder rook vrij bij het branden.

Openhaardhout Kampen

Genieten van de warmte van uw openhaard kan met het ovengedroogde haardhout van De Haardhout Handelaar. Ga in de winter met de hele familie om de openhaard zitten en ervaar de gezelligheid van de brandende kachel. Maar ook in de zomer komt het haardhout van pas, u kunt het namelijk prima gebruiken in de vuurkorf wanneer het afkoelt op een zomeravond. Ons ovengedroogde haardhout brengt u gegarandeerd veel gezelligheid!

click here