Haardhout kopen in Venlo

Wanneer u op zoek bent naar een haardhout verkooppunt in Venlo bent u bij De Haardhout Handelaar aan het juiste adres. Wij leveren openhaardhout van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Als ons haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%, hierdoor zal het nauwlijks rook veroorzaken en langer branden dan hout met een hoger vochtgehalte. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen schimmels en ongedierte.

Makkelijk haardhout kopen in Venlo

Bij De Haardhout Handelaar in Venlo bieden we oven gedroogd haardhout tegen een scherpe prijs. Het kwalieteitse haardhout kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kunt u betalen met iDeal, handmatige overboeking, creditcard of rembours. Uw bestelling wordt de volgende werkdag al bezorgd op uw adres in Venlo. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid bij uw openhaard!

Gemakkelijk haardhout bestellen

Het bestellen van haardhout was nog nooit zo makkelijk. Kies voor eiken, essen, berken, beuken, elzen of een mix van deze soorten haardhout. U kunt hierbij kiezen voor een kist van 1 kuub of een kist van 2 kuub. Plaats uw bestelling en geef aan welke dag uw bestelling in Venlo geleverd moet worden. We bezorgen altijd gratis. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

click here