Openhaardhout kopen in Woerden

Om uw kachel te laten branden heeft u natuurlijk openhaardhout nodig. Ook in Woerden bestelt u uw haardhout gemakkelijk en snel via onze webshop. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Kies bij een speksteenkachel bijvoorbeeld voor berken of essen openhaardhout en wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Wanneer u voor 17:00 bestelt, dan kunt al de volgende werkdag in Woerden stoken.

Uitstekende kwaliteit openhaardhout

Ons openhaardhout in Woerden is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt en dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat. Ook is het haardhout milieuvriendelijk en heeft het een lange brandtijd. Voor ovengedroogd haardhout in Woerden plaatst u dus snel uw bestelling in onze webshop, uw bestelling wordt dan de volgende werkdag nog gratis thuisbezorgd.

Openhaardhout Woerden

In de wintermaanden is het heerlijk om met de hele familie rondom een brandende openhaard te zitten. Hier heeft u natuurlijk wel openhaardhout voor nodig. Voor gedroogd openhaardhout in Woerden kunt u terecht bij De Haardhout Handelaar in Woerden. Het bestellen van openhaardhout is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

click here