Openhaardhout kopen in Zoetermeer

Wilt u in Zoetermeer haardhout kopen? Wij leveren haardhout in Zoetermeer en omgeving. Al het brandhout is ovengedroogd, dus direct te stoken, zonder rook en geen schimmels. Via onze webshop bestelt u eenvoudig 1 of 2 kuub gedroogd openhaardhout. Hierna kunt u alleen nog maar genieten van de brandende openhaard! Ons haardhout beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt gratis bij u thuisbezorgd. Daarbij geven we stookgarantie op ons gedroogde haardhout. Voor 17:00 besteld, is de volgende werkdag al stoken

 1. Mix Berk Essen hele pallet Mix Berk Essen hele pallet
  SALE
  Nieuw
  Mix Berk Essen hele pallet
  Waardering:
  80%
  Normale prijs € 339,00 Speciale prijs € 319,00
  Quickview
 2. Mix Eiken Essen hele pallet Mix Eiken Essen hele pallet
  SALE
  Nieuw
  Mix Eiken Essen hele pallet
  Waardering:
  90%
  Normale prijs € 349,00 Speciale prijs € 329,00
  Quickview
 3. Essen haardhout hele pallet Essen haardhout hele pallet
  SALE
  Nieuw
  Essen haardhout hele pallet
  Waardering:
  91%
  Normale prijs € 339,00 Speciale prijs € 324,00
  Quickview
 4. Eiken haardhout hele pallet Eiken haardhout hele pallet
  SALE
  Nieuw
  Eiken haardhout hele pallet
  Waardering:
  96%
  Normale prijs € 329,00 Speciale prijs € 319,00
  Quickview

Uitstekende kwaliteit gedroogd haardhout

Het haardhout van De Haardhout Handelaar in Zoetermeer is altijd van de beste kwaliteit. Het hout wordt in een droogkamer verwarmd, waardoor al het vocht verdampt. Ons haardhout bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt voor veel minder rook bij het branden, het is milieuvriendelijker en CO2 neutraal. Daarnaast zorgt het drogen van het haardhout ervoor dat het hout vrij is van schimmels, bacteriën en ongedierte.

Goedkoop haardhout Zoetermeer

Goedkoop haardhout kopen in Zoetermeer doe je bij De Haardhout Handelaar. Plaats je bestelling en het haardhout wordt de volgende dag nog gratis geleverd. Wil je liever dat je bestelling op een andere dag geleverd wordt? Geef dit dan aan in het bestelproces. Kies uw favoriete houtsoort en plaats uw bestelling. Al ons haardhout wordt gekloofd in handige formaten, zodat u het hout direct kunt gebruiken. Wanneer u uw bestelling voor 17.00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag nog gratis geleverd. Haardhout kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

click here