Haardhout bestellen in Arnhem

Er is niets gezelliger dan een avondje met de familie rondom de openhaard, maar daar is natuurlijk wel haardhout voor nodig. Bent u op zoek naar een goedkoop haardhout verkooppunt in Arnhem? Kom dan naar De Haardhout Handelaar! Wij bieden oven gedroogd haardhout tegen een scherpe prijs. Het goedkope haardhout kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Uw bestelling wordt de volgende werkdag al gratis bezorgd op uw adres in Arnhem. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid bij uw openhaard!

Openhaard hout bestellen

Naast openhaardhout leveren wij ook briketten en andere accessoires zoals aanmaakblokjes voor uw openhaard. Wij leveren het gedroogde haardhout in Arnhem van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestel uw haardhout eenvoudig via onze webshop. Wij leveren uit voorraad, dus u heeft uw bestelling altijd snel in huis. Al ons haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20%, hierdoor zal het hout niet teveel rook veroorzaken. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen bacteriën en ongedierte en is het milieuvriendelijk.

Goedkoop haardhout Arnhem

De prijzen van De Haardhout Handelaar zijn bijzonder scherp. Daarbij wordt uw bestelling altijd gratis geleverd. U krijgt dus openhaard hout van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs. Vergelijk eens met andere haardhout leveranciers in Arnhem en kom er al snel achter dat u bij ons de beste deal krijgt.

click here