Haardhout bestellen in Breda

Voor het kopen van openhaardhout in regio Breda kunt u terecht bij De Haardhout Handelaar. Via de webshop bestelt u eenvoudig 1 of 2 kuub gedroogd haardhout. Al ons haardhout wordt gekloofd in handige formaten, zodat u het hout direct kunt gebruiken. Wanneer u uw bestelling voor 17.00 plaatst, wordt deze de volgende werkdag nog gratis geleverd. Haardhout kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Top kwaliteit haardhout in Breda

Het haardhout van De Haardhout Handelaar is altijd van de beste kwaliteit. Het hout wordt in een droogkamer verwarmd, waardoor al het vocht verdampt. Ons haardhout bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt voor veel minder rook bij het branden, het is milieuvriendelijker en CO2 neutraal. Daarnaast zorgt het drogen van het haardhout ervoor dat het hout vrij is van schimmels, bacteriën en ongedierte.

Goedkoop haardhout

Goedkoop haardhout kopen in Breda doe je bij De Haardhout Handelaar. Plaats je bestelling en het haardhout wordt de volgende dag nog gratis geleverd. Wil je liever dat je bestelling op een andere dag geleverd wordt? Geef dit dan aan in het bestelproces. Ons haardhout beschikt over uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wordt gratis bij u thuisbezorgd. Daarbij geven we stookgarantie op ons gedroogde haardhout. Kies uw favoriete houtsoort en plaats uw bestelling. Hierna kunt u alleen nog maar genieten van de brandende openhaard!

click here