Droog haardhout kopen in Heerlen

Wij leveren ook in Heerlen en omgeving open haardhout van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Al ons haardhout heeft een vochtgehalte van maximaal 20% en kan daardoor langer branden dan hout met een hoger vochtgehalte. Daarbij bevat het gedroogde haardhout geen ongedierte en schimmels en komt er minder rook vrij bij het branden. Ons stookhout wordt milieuvriendelijk verbouwd en geoogst in de Baltische Staten. Daarbij kunt heeft u uw openhaard in een oogwenk aansteken met onze milieuvriendelijke aanmaakblokjes.

Haardhout kopen Heerlen

Wanneer u op zoek bent naar een haardhout verkooppunt in Heerlen bent u bij De Haardhout Handelaar aan het juiste adres. Wij leveren openhaardhout van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Warm buiten zitten op een wat koudere nazomeravond? Ook dat kan met ons ovengedroogde haardhout in Heerlen. U kunt het stookhout namelijk ook gebruiken in de vuurkorf.

Gemakkelijk haardhout bestellen

Het bestellen van haardhout was nog nooit zo makkelijk als bij De Haardhout Handelaar in Heerlen. Ons goedkope haardhout kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. Hier kunt u betalen met iDeal, handmatige overboeking, creditcard of rembours. Uw bestelling wordt de volgende werkdag al gratis bezorgd op uw adres in Heerlen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te genieten van de warmte en gezelligheid bij uw openhaard!

click here