Haardhout kopen in Rotterdam

Woont u in Rotterdam of omgeving, dan bent u bij ons aan het goede adres voor uw ovengedroogde openhaardhout. Al ons hout is ovengedroogd, dus direct te stoken, zonder rook en zonder schimmels. Bestelt u voor 17:00, dan kunt u al de volgende werkdag stoken in Rotterdam.

Naast haardhout kunt u ook makkelijk briketten en palletjes kopen, hiermee heeft u een ruimte keuze aan producten om uw haard te laten branden. Briketten zijn in omvang kleiner dan haardhout, en branden daarom sneller. Briketten zijn dus gemakkelijk in gebruik, en bovendien zeer goedkoop!

In Rotterdam kunt u naast haardhout en briketten ook andere accessoires kopen. Zoals aanmaakhoutjes of aanmaakblokjes. Met deze artikelen wordt het laten branden van de kachel pas écht makkelijk! Bovendien worden alle producten snel en gratis geleverd.

Haardhout is voor iedereen de ideale start tot een gezellig avondje thuis, want er is niks fijner om met familie of vrienden te genieten van een avondje met de haard aan. Wilt u dus ook een fijne avond beleven? Koop dan makkelijk, snel en goedkoop haardhout of briketten in Rotterdam! 

click here