Haardhout kopen in Sittard

In Sittard kunt u voor haardhout en andere openhaard benodigdheden terecht bij De Haardhout Handelaar. Met ons kwaliteits haardhout van uitstekende kwaliteit hebben we al duizenden vaste klanten. Zij genieten dankzij ons openhaardhout van de gezelligheid en warmte van hun brandende kachel. Wilt jij ook haardhout bestellen in Sittard? Doe dat snel en eenvoudig in onze webshop!

Uitstekende kwaliteit openhaard hout

Voor uitstekende kwaliteit openhaard hout kunt u terecht bij De Haardhout Handelaar in Sittard. Al ons gedroogde haardhout is afkomstig van de Baltische Staten en wordt op verantwoorde wijze verbouwd en geproduceerd. Ons haardhout is gedroogd en bevat maximaal 20% vocht. Dit zorgt ervoor dat er bij het branden veel minder rook vrij komt, dat het hout geen schimmels en bacteriën bevat en het is milieuvriendelijk haardhout. Daarbij brandt het gedroogde haardhout langer dan haardhout met een hoger vochtpercentage.

Groot assortiment openhaardhout

Bij De Haardhout Handelaar hebben we heel veel soorten haardhout in Sittard. We hebben onder andere beukenhout, eikenhout, essenhout, haagbeukhout en een mix van deze verschillende soorten hout. Wanneer u extra lang van de warmte van uw openhaard wilt genieten is eiken haardhout een goede keuze. Plaats nu uw bestelling en het wordt de volgende werkdag nog gratis thuisbezorgd!

click here